ICGenHer

Institució Catalana de Genealogia i Heràldica

Recerca Heràldica a catalunya

      

Benvolguts,

       Us fem arribar la presentació de l’exposició: Recerca heràldica a Catalunya que la Institució Catalana de Genealogia i Heràldica tenia previst presentar al Col·legi Major Ramon Llull al recinte de l’Escola Industrial, en un espai diàfan i molt adequat on poder veure aquests escuts emmarcats, després de la presentació del president de la ICGenHer, Armand de Fluvià i les explicacions del dissenyador  dels escuts, per tal que de fer-vos una idea del procés i criteris que segueixo per dibuixar i reproduir, amb el màxim d’encert i fidelitat als originals, els escuts d’armes i emblemes que hi tenen relació o afinitat.

En el catàleg que us enviem, hi podreu veure una petita mostra dels més de 400 escuts que he dibuixat de la Catedral de Barcelona i de Sant Jeroni de la Murtra. Aquest catàleg digital que us presentem és una mostra, també, dels excel·lents coneixements informàtics d’Ignasi Ametlla, el qual ha fet una acurada edició dels textos i de les imatges.

      La situació en la qual ens trobem ens ha portat a posposar l’exposició física dels quadres i poder-los veure directament. Mentre no arribi aquest moment, esperem que aquest catàleg us permeti de fer-vos una idea dels dissenys i reproduccions heràldics que esperem que us agradin.

Cordialment,

Pere F. Puigderrajols i Jarque

Institució Catalana de Genealogia i Heràldica

www.icgenher.cat

http://ametlla.es/Peredigital/#p=1

https://www.yumpu.com/xx/document/read/63254329/pereexpo2

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2023 ICGenHer

Autor Anders Norén