ICGenHer

Institució Catalana de Genealogia i Heràldica

Sopar de membres de la ICGenHer 2024

Enguany, el sopar de socis es va celebrar en un prestigiós restaurant del passeig de Gràcia de Barcelona. Aquesta ocasió va ser especialment significativa, ja que el nostre president, Armand de Fluvià, va fer entrega de dos diplomes en reconeixement a la tasca de difusió i treball en el camp de la vexil·lologia realitzada pel nostre estimat soci, Josep Porter i Moix. Malauradament, en Josep no va poder assistir a l’esdeveniment per motius personals, però li farem entrega del diploma personalment.

A més, el president també va fer entrega del diploma de Genealogia al nostre soci Joaquim M. Casals i de Nadal, en reconeixement al seu dilatat treball en pro de la genealogia a l’àrea informàtica, mitjançant el programa GDS System. La seva dedicació i contribució en aquest camp han estat inestimables i mereixen ser destacades.

Estem molt contents per aquesta trobada i per l’oportunitat de reconèixer públicament els mèrits dels nostres socis. Va ser un moment especial per celebrar junts aquestes distincions tan merescudes.

Següent Publicar

Anterior Publicar

© 2024 ICGenHer

Autor Anders Norén