ICGenHer

Institució Catalana de Genealogia i Heràldica

Descobreix l’Herència Heràldica: l’Exhibició de l’heràldica de John Guillim (1638)

Benvinguts a la pàgina dedicada a l’obra excepcional d’heràldic de John Guillim (1550-1621), una figura destacada en el món de l’heràldica anglesa. El seu treball, publicat per primera vegada l’any 1610, va esdevenir el llibre de referència estàndard fins a la segona meitat del segle XVIII. Avui dia, continua sent una font inestimable per als heraldistes del segle XXI.

Destaquem:

  • Manual d’Heràldica de Referència: El treball de Guillim és reconegut com un manual d’heràldica essencial, proporcionant una visió aprofundida dels principis i pràctiques de l’heràldic anglesa.
  • Il·lustracions Vives en Color: L’Exhibició de l’heràldic de Guillim, en la seva 2a edició (1638), ofereix una experiència visual única amb il·lustracions en color. Des d’unicorns fins a ratpenats, des de vaixells fins a martells, aquesta obra captura la riquesa i diversitat del món heràldica.
  • Guardonat a la Biblioteca de Winterthur: La còpia original d’aquesta edició es conserva amb cura a la Biblioteca de Winterthur, assegurant la preservació de la rica història heràldica per a les generacions futures.
  • Accés Digital: Per als amants de l’heràldica i els investigadors, una còpia digitalitzada està disponible a @internetarchive, facilitant l’accés global a aquest llegat incalculable.

Descobreix la profunda connexió amb el passat a través de l’Exhibició de l’heràldica de John Guillim (1638), i endinsa’t en un viatge visual i informatiu a través del món fascinant de l’heràldica anglesa.

[correu@icgenher.cat]

Següent Publicar

Anterior Publicar

© 2024 ICGenHer

Autor Anders Norén