ICGenHer

Institució Catalana de Genealogia i Heràldica

Presentació de llibres

La ICGenHer i Ignasi Casanovas-Permanyer,

ens plau de convidar-vos a la presentació del llibre La noblesa de privilegi de generositat. Setge de la força de Girona 1462. La presentació tindrà lloc el dissabte 2 de desembre, a les 12 h del matí, a la Llibreria 22 c/ Hortes 22. Girona, i la presentació anirà a càrrec de Jordi Mestres, químic, genealogista i membre de la ICGenHer; i Ignasi Casanovas-Permanyer i Casas, autor, notari i membre de la ICGenHer.

(Girona 2 de desembre del 2023)

La ICGenHer i Armand de Fluvià,

ens plau de convidar-vos a la presentació del llibre Nobiliari General Català d’Armand de Fluvià, volum 2 (B) (m-x) Llinatges i famílies de la noblesa immemorial. La presentació tindrà lloc el dimecres 13 de desembre, a les 19 h de la tarda, a la Llibreria ONA. C. de Pau Claris, 94, 08010 Barcelona, i la presentació anirà a càrrec de Flocel Sebaté, doctor en història medieval; en Pedro Moreno-Meyerhoff, doctor en Dret i membre de la ICGenHer; i Armand de Fluvià i Escorsa, autor i president de la ICGenHer.

(Barcelona 13 de desembre del 2023)

La ICGenHer i Ignasi Casanovas-Permanyer,

ens plau de convidar-vos a la presentació del llibre La noblesa de privilegi de generositat. Setge de la força de Girona 1462. La presentació tindrà lloc el dimecres 3 de gener, a les 19 h, al Museu Darder de Banyoles. Plaça dels Estudis, 2 (Banyoles), i serà a càrrec de l’Il·lustríssim Sr. Miquel Noguera i Planas, alcalde de Banyoles; Santiago de Llobet i Masachs, historiador i antropòleg; i l’autor Ignasi Casanovas-Permanyer i Casas, notari.

(Banyoles 3 de gener del 2024)

Següent Publicar

© 2023 ICGenHer

Autor Anders Norén