ICGenHer

Institució Catalana de Genealogia i Heràldica

Òpera Magna d’Armand de Fluvià

La ICGenHer i Armand de Fluvià,

El dimecres 13 de desembre, a les 19 h de la tarda, va tenir lloc la presentació del segon volum (B) del llibre “Nobiliari General Català” d’Armand de Fluvià, titulat “Llinatges i famílies de la noblesa immemorial”. L’esdeveniment va tenir lloc a la prestigiosa Llibreria ONA de Barcelona, oferint una oportunitat única per explorar aquesta obra dedicada a la genealogia nobiliària catalana.

La presentació va ser conduïda per distingits experts, entre ells Flocel Sebaté, doctor en història medieval, que va aportar una visió erudita al contingut del llibre. A més, Pedro Moreno-Meyerhoff, doctor en Dret i membre de la ICGenHer, va compartir la seva perspectiva experta, aportant un enfocament jurídic a la temàtica. L’autor del llibre i president de la ICGenHer, Armand de Fluvià i Escorsa, va estar present per explicar el seu treball i respondre a preguntes del públic.

L’esdeveniment va ser una oportunitat única per aprofundir en la rica història de la noblesa catalana i explorar els llinatges i les famílies que han contribuït a la seva distingida història. La Llibreria ONA de Barcelona va ser el marc perfecte per a aquesta presentació, oferint un espai cultural on els amants de la història i la genealogia van poder connectar amb aquest fascinant aspecte del patrimoni català.

Flocel Sebaté, doctor en història medieval
Pedro Moreno-Meyerhoff, doctor en Dret i membre de la ICGenHer
Armand de Fluvià i Escorsa, autor i president de la ICGenHer

Següent Publicar

Anterior Publicar

© 2024 ICGenHer

Autor Anders Norén