ICGenHer

Institució Catalana de Genealogia i Heràldica

Nobiliari general català, volum 2-B

“Nobiliari general català”, les famílies nobles catalanes per Armand de Fluvià

El genealogista, heraldista i president de la Institució Catalana de Genealogia i Heràldica és una de les persones que més sap de marquesos, ducs i comtes, és a dir, de la noblesa. Armand de Fluvià ens ha vingut a presentar la seva opera magna, “Nobiliari general català”, una obra sobre les famílies catalanes o d’origen català que pertanyen a la noblesa.

Nou volum del

NOBILIARI GENERAL CATALÀ.

Volum II-B
Llinatges i famílies de la noblesa immemorial. Els magnats, nobles i cavallers que apareixen com a tals des del segle X al XIV.

Escrit introductori per Flocel Sabater i Curull

Volum II:

Novetat (B): Montbrú, Montcada, Montcorb, Montesquiu, Montferrer, Montoliu, Montpalau, Mosset, Mur, Òdena, Oms, Orioles, Orís-Manlleu, Palafolls, Palau (Despalau?), Palmerola, Palol (Palou?), Paracolls, Pau, Peguera, Penayfor, Perapertusa, Perellós, Plegamans, Porqueres, Queixàs, Queralt (òlim Gurb), Queralt (Reard), Requesens, Ribelles, Rocacorba, Rocaverd, Rosanes, Saga, Sagarriga, Sagarriga (de Millars), Sagarriga (de Perpinyà), Sales, Salses, Samasó, Sanespleda (Senespleda), Santaeugènia, Santapau, Santhipòlit, Santjulià, Santmartí, Santvicenç, Saplana, Saportella, Sarrià, Srroca, Satrilla, Savall, Savassona, Segurioles, Senesterra, Sentmenat (Santmenat), Serrallonga, Sescomes, Sestorres (o Torres), So (abans Llo o Alió), Talamanca, Taradell, Termens, Terrades, Timor, Toralla, Tornamira, Torroella (de Santaeugènia-Montgrí), Torroella o Torrella, Torroja, Tost, Tous, Tregurà, Urtx, Vallgornera, Vergós, Vernet, Vilademany, Vilademuls, Vilagelans, Vilagut, Vilanova, Vilaragut, Vilafranca, Voltregà, Voltrera, Xetmar (o Xammar).

Autor: Armand de Fluvià
Pròleg: Flocel Sabater i Curull
Escuts: Xavier Garcia i Laia Font
Relleu portada: Lluís Filella
Direcció i producció: Ignasi Ametlla
Format: 30 x 42 cm (A3)
Presentació: Enquadernat en tela i daurat.
Paper: blanc-cru 100 gr.
ISBN: 978-84-941352-9-3 (Obra completa)
Pàgines: 248, 88 famílies i 56 escuts en color.
P.V.P .: 215 euros

Informació i compra: correu@icgenher.cat

Següent Publicar

Anterior Publicar

© 2024 ICGenHer

Autor Anders Norén