ICGenHer

Institució Catalana de Genealogia i Heràldica

L’Heràldica cívica a Catalunya d’Armand de Fluvià

En totes les èpoques i en totes les civilitzacions hi ha hagut signes distintius o emblemes, perquè responen a una necessitat connatural dels éssers humans, i l’heràldica és el sistema emblemàtic per excel·lència.Una branca de l’heràldica és l’heràldica cívica i en formen part l’heràldica nacional, l’heràldica comarcal o provincial i l’heràldica municipal. Els escuts o armories municipals sorgeixen també de la necessitat, per part de les poblacions, de distingir-se les unes de les altres i d’identificar-se amb un senyal propi, que serveixi, alhora, per autenticar tota la documentació lliurada pels municipis.

Heràldica cívica a Catalunya d’Armand de Fluvià

Escuts i banderes de Catalunya de Josep M. Palau

Recerca heràldica a Catalunya de F. Pere Puigderrajols i Jarque

correu@icgenher.cat

Portbou
Albanyà

Següent Publicar

Anterior Publicar

© 2024 ICGenHer

Autor Anders Norén