Acte de presentació del llibre

REPERTORI DE GRANDESES, TÍTOLS I CORPORACIONS

NOBILIÀRIES DE CATALUNYA d’Armand de Fluvià

 

a l’Antiga Capella, a l’Escola Industrial, Col·legi Major Ramon Llull – UB (Recinte de l’Escola Industrial). Entrada lliure

__________________________________________________

 

Dilluns 17 de desembre

 

Acte de presentació del llibre ‘Repertori de grandeses, títols i corporacions nobiliàries de Catalunya’

a càrrec de l’autor i president de la ICGenHer, Sr. Armand de Fluvià i Escorsa.

També participaran en aquesta presentació l’Il·lm. Marquès de Gironella, Clavari del Reial Cos de la Noblesa de Catalunya; l’Excm. Sr. Enric Mas i López, Lloctinent de l’Espanya oriental a l’Orde Eqüestre del Sant Sepulcre de Jerusalem i l’Il·ltre. Sr. Jordi de Canals i Campà, Vicepresident i Veguer de Barcelona del Reial Estament Militar del Principat de Girona.

L’elaboració d’aquest repertori pretén donar a conèixer els títols i les corporacions nobiliàries actualment existents al nostre país i esdevenir una guia pràctica d’interrelació i coneixement dels seus membres.

Hora: 19 h

Lloc: Antiga capella del Col·legi Major Ramon Llull – UB. El Col·legi Major Ramon Llull, està situat en un passatge de vianants del Recinte de l’Escola Industrial. Carrer Comte d’Urgell, 187 – 08036 Barcelona. Metro línia 5, parada “Hospital Clínic”.

Part introductòria:

http://ametlla.es/Repertorihtml/mobile/index.html#p=1

Per a comandes:

correu@icgenher.cat

Amb el suport de: