Nobiliari General Català d’Armand de Fluvià – Volum 2A (a-m)

Novetat editorial:

 

Nobiliari General Català d’Armand de Fluvià. 

Volum II-A, segles X  a XIV

 

Escrit introductori per Jaume Sobrequés i Callicó

Volum II
Llinatges i famílies de la noblesa immemorial. Els magnats, nobles i cavallers que apareixen com a tals des del segle X al XIV.

(A): Els Abella, Àger, Aguilar, Aguiló, Aiguafreda, Aiguaviva i Tamarit (olim Aiguaviva), Albert, Alenyà, Alta-Riba, Anglesola, Argençola, Argentona, Armanyà, Avellaneda, Balsareny, Bassella, Bastons (Cervià i Llers), Bellera, Bell-lloc, Berga, Biure, Blanes, Boixadors, Caboet, Cabrera (Castlans), Cadell, Camporrells, Canalies, Canet, Capmany (i Saclusa), Cartellà, Casserres (Estany i Calladrons), Castellcir, Castell-Rosselló, Centelles, Cervelló, Cervera, Conesa, Copons, Corbera, Cortsaví-Serrallonga, Cruïlles, Desbalbs, Desbrull, Descoll, Despalau, Despou, Dosrius, Erill, Espasens, Espitlles, Estanyol, Estopanyà, Farners, Fluvià, Foix, Fortià, Freixenet, Fullà, Gassius, Gelida, Graner, Grevolosa, Gualba, Guardialada, Gurb, Hortafà (Ortafà), Hostoles, Jorba, Josa, Lillet, Llorac, Lluçà, Llupià, Maçanet, Madrigal, Mataplana, Meià, Merlès, Merola, Milany, Montanyans.

En preparació (B): Els Montbrú, Montcada, Montcorb, Montesquiu, Montferrer, Montoliu, Montpalau, Mosset, Mur, Òdena, Oms, Orioles, Orís-manlleu, Palafolls, Palau (Despalau), Palmerola, Palol (Palou), Paracolls, Pau, Peguera, Penayfort, Perapertusa, Perellós, Plegamans, Porqueres, Queixàs, Queralt (Reard), Requesens, Ribelles, Rocacorba, Rocaverd, Rosanes, Saga, Sagarriga, Sales, Salses, Samasó, Sanespleda (Senespleda), Santaeugènia, Santapau, Santhipòlit, Santjulià, Santmartí, Santvicenç, Saplana, Saportella, Sarrià, Sarroca, Satrilla, Savall, Savassona, Segurioles, Senesterra, Sentmenat (Santmenat), Serrallonga, Sescomes, Sestorres (o torres), So, Talamanca, Taradell, Termens, Terrades, Timor, Toralla, Tornamira, Torroella (Santaeugènia-Montgrí), Torroja, Tost, Tous, Tregurà, Urtx, Vallgornera, Vergós, Vernet, Vilademany, Vilademuls, Vilagelans, Vilagut, Vilanova, Vilaragut, Vilafranca, Voltregà, Voltrera, Xetmar (o Xammar).

Autor: Armand de Fluvià
Pròleg: Jaume Sobrequés
Escuts: Xavier Garcia
Infografia: Ignasi Ametlla
Relleu portada: Lluís Filella
Direcció i producció: Ignasi Ametlla
Format: 30 x 42 cm (A3)
Presentació: Enquadernat en tela i daurat.
Paper: blanc-cru 100 gr.
ISBN: 978-84-941352-9-3 (Obra completa)
Pàgines: 213, 82 famílies i 51 escuts en color.
P.V.P .: 190 euros

Volums Publicats: El volum primer, segon A i cinquè.

Informació i compra d’exemplars: correu@icgenher.cat

Crec que pot ser una eina de treball fonamental i de gran utilitat per als investigadors i afeccionats, tant nacionals com estrangers, que disposaran d’una obra fàcil de consultar, d’un material de gran interès per a situar o emmarcar personatges i famílies en treballs i estudis històrics i biogràfics. Genealògicament parlant és també interessant la gran quantitat de dades que conté (naixements, matrimonis, defuncions, testaments i capítols matrimonials, títols, càrrecs i oficis). És palesa també la importància que pot tenir per als ensenyants i els estudiants, per a les biblioteques i els arxius.

Armand de Fluvià i Escorsa